Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17416261 www.bgdnes.bg

СТРАХ! Боби М. си увеличава охраната

След взлома в събота

Бившият шеф на БФС е стресиран, бяга към имението си край морето

Силно уплашен от взлома в дома му е бившият шеф на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. 61-годишният легендарен вратар е взел моментални и драстични мерки за своята безопасност и тази на семейството си, научи "България Днес".

Увеличен екип от постоянна частна охрана ще патрулира и наблюдава имота на Михайлов в столичния квартал Бояна. Там Боби живее със съпругата си Мария Петрова, която е бивша шампионка по художествена гимнастика. И до момента подалият оставка президент на футболната федерация не се чувстваше спокоен, особено около протестите през ноември миналата година. Притеснения имаше и по време на палатковия лагер от фенове пред базата на БФС в Бояна. Той е окачил целия си палат с камери за видеонаблюдение.

Реклама

Въпреки това няколко часа след изборния конгрес на БФС домът му стана обект на похищение от неизвестни засега бандити. Те нахлуха в къщата в Бояна посред нощ, което задейства алармената система и разбуди комшиите наоколо. Веднага мястото се напълни с полиция. Разбойниците не са откраднали нищо и веднага са избягали от местопрестъплението. Разследващите са снели отпечатъци и са иззели всички записи от охранителните камери. Основната версия за случилото се е сплашване. Голяма част от футболните фенове не са съгласни с избора на Георги Иванов за нов президент на БФС. Те смятат, че зад всичко това стои дългата ръка на Боби Михайлов, който има намерение да продължи да управлява в сянка и да взема важните решения.

Феновете на ЦСКА-София започнаха атаката си към новия президент на БФС още от първата минута на мача на "червените" с "Ботев" (Пд) на Националния стадион "Васил Левски". Веднага след старта на двубоя проехтяха викове "К*р за БФС!" от сектор "Г". Веднага след това последва "Гонзо, к*рво!". Феновете на ЦСКА-София издигнаха и транспарант с надпис: "Без прошка за убийците на футбола". Готвят се нови протести. Затова и съмненията са, че именно ултраси са опитали да сплашат Боби Михайлов.

Оказва се, че това не е първата атака срещу героя от САЩ '94 в последно време. Той е претърпял няколко неприятни случки в столични заведения. Докато вечерял по ресторанти, е бил атакуван вербално от недоволни фенове, но до физическа саморазправа не се е стигало. Затова Боби обмисля дори да си наеме частен телохранител, докато напрежението се уталожи.

Мнозина бяха силно притеснени и от вида на Михайлов по време на конгреса на БФС. Ексшефът, който наскоро навърши 61, бе видимо пребледнял, с по-съсухрени лице, а гласът му също бе променен. Дори в телевизионното отразяване на изборите отбелязаха този факт със загриженост.

От години огромно куче, убиец на мечки, охранява къщата на Боби. Злото четириного е от породата ваймаранер и не дава и пиле да прехвръкне в близост. Боби и жена му Мария се грижат за расовото животно, което явно в момента на взлома е било вътре в къщата. Къщата на Боби в Бояна е опасана с дебела ограда и никой не може да види какво се случва вътре. Имотът на Михайлов е с внушителни размери, като има огромен двор със зеленина и дървета, който се поддържа от специално наети градинари. Любопитно е, че недалеч от имението се намира и това на Димитър Бербатов. След като загуби изборите за БФС, Митко ще продължи да живее там с жена си Елена и двете им деца Деа и Елиа. За разлика от Стилиян Петров, който се прибира в Бирмингам да си гледа бизнесите, както и Мартин Петров, който има имот с басейн в Мадрид.

Борислав Михайлов обмисля в скоро време да се изнесе за дълго време на морското си имение. Той има голяма къща и в черноморския курорт Лозенец, където ще бъде по-далеч от шумотевицата на столицата. Баровската къща на брега на морето е с прекрасна гледка. Тя е отдалечена от самото село, като Боби се пече на частен плаж. Говори се, че Михайлов има имот и във френската столица Париж, но тази информация остава непотвърдена.

След като подаде оставка, бившият шеф на БФС вече ще има далеч по-малко ангажименти и ще може да се радва на внуците си, както на най-малката Борислава, с която Ники и Николета го дариха наскоро. За момента някогашният вратар запазва единствено поста си в управлението на УЕФА, откъдето ще продължи да има доста добри доходи. Боби е в много близки отношения с президента на европейската централа Александър Чеферин, което му гарантира сладката служба на този етап.

Четете още

Боби М. вдига тежък купон за бебето на Ники и Николета

Боби М. вдига тежък купон за бебето на Ники и Николета

Жената на Боби М. се гушка с друг на рождения му ден

Жената на Боби М. се гушка с друг на рождения му ден

Реклама
Реклама
Реклама