Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7716235 www.bgdnes.bg

Тишо глези гаджето в Дубай

Най-добрият ни лекоатлет в последните години Тихомир Иванов заведе гаджето на романтична почивка в Дубай. Скачачът и Елеонора Драгиева прекараха една незабравима седмица в емирството веднага след края на сезона.

Двамата се настаниха в един от хотелите на самия бряг на Персийския залив на плажа Джумейра. Освен на слънцето и романтичните вечери влюбените се посветиха и на разглеждането на всички забележителности.

Реклама

Започнаха с най-високата сграда в света - небостъргача "Бурдж Халифа". След това минаха през аквариума, който е разположен в най-големия търговско-развлекателен център в Близкия изток - Търговско-развлекателен център Дубай.

Последва еднодневно сафари в пустинята. Там влюбените си направиха ефектни снимки, караха офроуд и яздиха камила. Насладиха се на мистичните танци на бедуините, а Елеонора се сдоби и с екзотична татуировка на едната ръка. Татусът е изработен с къна и трае само няколко дни.

За финал на обиколката влюбените бяха оставили отскачането до Абу Даби. Там двамата посетиха величествената джамия "Шейх Зайед". Тя е 8-а по големина в света и е най-големият мюсюлмански храм в ОАЕ. Джамията е достъпна за посещения, но оскъдното облекло е строго забранено. Затова Елеонора влезе забулена като местните жени.
Иванов и Драгиева, които са колеги, са заедно от около година. Любовта на двамата пламнала на дюшека в сектора за скок на височина. Те практикуват атрактивната дисциплина и от лаф на лаф се стигнало до романтичната задявка.

Красивата Елеонора се присъедини към групата на треньора Георги Гетов в началото на 2018 г. Тя е дъщеря на бронзовата медалистка от световно първенство в зала Емилия Драгиева.

24-годишният плевенчанин е доста по-напред по отношение на спортните успехи. Той завърши десети на олимпиадата в Рио де Жанейро. Няколко месеца по-късно се размина на косъм с медал от европейското първенство в зала, където остана четвърти. На същата позиция финишира и на световния шампионат през 2017-а в Лондон с личен резултат от 231 см.

Тихомир Иванов стана известен, след като се възмути от поведението на най-добрия български тенисист Григор Димитров на олимпиадата в Рио де Жанейро. Тогава Тишо публикува скандален пост, в който го обвини, че Гришо подминава останалите българи.

Реклама
Реклама
Реклама