Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13777689 www.bgdnes.bg

Актрисата Латинка Петрова: Вдигам кръвно от земетресенията, страх ме е!

Страх ме е да не умра от цунами след трус, казва моделката Марешка Бардем

Страх от земетресения изпитва Латинка Петрова. Обичаната актриса живее на седмия етаж в панелен блок и усеща разлюляването на земята.

"Обезпокоена съм много! Случилото се в Турция и Сирия ни разтрепери. Уплаших се, на седмия етаж съм и го усетих. Вдига се кръвно веднага след това", казва родената навръх 1 януари преди 79 години в кюстендилското село Горна Козница актриса.

Реклама

По думите й това са тревожни сигнали от природата, че нещо в нас самите не е наред.

"Имаме вина - замърсяване, некачествено строителство, включително и до реки, войни. Гледах как като картонени кутии се срутваха сградите в Турция. Строени са явно за пари, а не да живеят хора. Опира до управлението в държавата", коментира Петрова.

Актрисата от "Опасен чар" и "Адио, Рио" е убедена, че премахването на задължителната паспортизация на блоковете е много лоша новина.

"Май панелите най-много ще издържат, поне са строени под контрол. Не видях много метална конструкция в турските сгради, докато в нашите има и са строени с инженерна мисъл преди години", казва Латинка Петрова.

Страхове има и моделката Марешка Бардем.

"Притеснявам се да не се окажа при силно земетресение до морето. Най-големият ми страх е да не умра удавена от цунами, вдигнало се след мощния трус. Много пъти съм имала такива кошмари, че морето се вдига и помита всичко по пътя си. Събуждам се в ключовия момент, когато ме поглъща и мен."

Това сподели пред "България Днес" секси моделката. Носителката на титлите "Секссимвол на годината" и "Знаменитост на годината" е категорична - най-големият й страх е да не се удави, ако ни разлюлее.

Реклама

Повод за притесненията на фаталната брюнетка са зачестилите трусове в България, Румъния и Черно море след катастрофалното земетресение в Турция и Сирия. Оказва се, че Марешка има пророчески сънища, които се сбъдват не след дълго. Така се случва и с трагедията в Турция.

"Дни преди тя да се случи, сънувах, че земята се разцепва на две. И после стана трусът в двете държави. Дано не стане така и в България!", каза още тя.

Това не е всичко. "Когато съм била бременна, сънувах, че съм бременна, и така разбрах. На другия ден си направих тест и се оказа положителен. Наскоро сънувах, че някакво насекомо лети и влиза в обелиск, ставайки златисто. На Нова година бяхме в Египет и го открихме в пустинята", допълва Бардем.

И това не е всичко. В още два случая Марешка получава дежавю, след като вече ги е видяла по-рано в сънищата си.

"Сънувах след това, че съм бременна с голям корем, шофирам кола и всички в автомобила съжаляват. Чудех се защо е така. Седмица по-късно направих спонтанен аборт. А после ми потръгна с парите. Точно това е било знамението на съня, което се е случило с аборта и парите.

Сънувах също, че съм в къщата на баба Ванга и с вестник бия мухите. Това е знак, че ще премахвам един по един лошите хора в обкръжението ми. Така се и случи. Премахнах от живота си приятелка, на която съм помагала много, разбрах какво е писала. Ванга е предсказала, че всички ще искат да живеят тук при трета световна война. Дано това разцепване на земята не означава, че ще е в България, и да няма такава война", разказва красавицата.

Четете още

Богдана Карадочева, Латинка Петрова и Мими Иванова: Спираме да гласуваме!

Богдана Карадочева, Латинка Петрова и Мими Иванова: Спираме да гласуваме!

Войната по пътищата спира Латинка да пътува по празниците
Войната по пътищата спира Латинка да пътува по празниците

Войната по пътищата спира Латинка да пътува по празниците

Актрисата Латинка Петрова пред "България Днес":  Спрях да шофирам заради скъпите горива
Актрисата Латинка Петрова пред "България Днес":  Спрях да шофирам заради скъпите горива

Актрисата Латинка Петрова пред "България Днес": Спрях да шофирам заради скъпите горива

Актрисата Латинка Петрова:  Стига сме лашкали украинците!

Актрисата Латинка Петрова: Стига сме лашкали украинците!

Реклама
Реклама
Реклама