Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6636036 www.bgdnes.bg

Коли за милиони кара хайлайфът

Милиони на колела вдигат самочувствието

Гангстерите трошат най-много пачки за бегачки

Представителите на родния хайлайф никак не обичат да се излагат! Особено когато става дума за автомобили, нашите випове са доста чувствителни по темата и не пропускат във всеки удобен момент да демонстрират възможности и висок стандарт на живот. Певци, спортисти, гангстери, миски, манекенки, артисти, всевъзможни - всеки от тях се старае да надцака другия с по-бърз, скъп и атрактивен автомобил.

През 2017 заснехме голяма част от звездите и техните возила. Всеки от тях се разпростира според чергата, но има ценители с по няколко бегачки в гаражите си.

Реклама

Класацията за най-тузарската кола печели плевенският кримигерой Камен Балбузанов-Куката със своето „Ламборгини Авентадор“, чиято цена гони почти милион. Куката, който с повод и без повод над 15 години циркулира в сводките на полицията, се развозваше с ултраскъпото возило в центъра на София и събираше погледите навред. Балбузанов буквално се държеше като арабски шейх милиардер и бавно преминаваше с бутиковия звяр около вървежните заведения в столицата. Все пак плевенчанинът реши да се раздели с Ламбото и го продаде, а впоследствие го замени с бял джип.

Пайнерката Мария също е отявлен ценител на скъпото и луксозното. Папараците на "България Днес" са я улавяли няколко пъти с различни автомобили. Веднъж с голям „Ровър“ и два пъти с различни мерцедеси, които струват над 200 000 лв. единият.

С нова кола може да се похвали и Веско Маринов. Изпълнителят на "Горчива обич" подкара чисто нов джип "Волво".

Големи возила харесва и манекенката Венета Харизанова, която имаше славна кариера в Италия и бе любимка на доста изтъкнати дизайнери. В крайна сметка тя реши да се прибере в България за постоянно и да кара своето „Порше Кайен“ из софийските надупчени улици.

Лъскаво „Бентли“ в гаража си има миската Юлия Юревич, която носи короната за най-красивата българка през 2007. Освен с титлата си за хубост Юлия нашумя и покрай вече приключилата връзка със сина на Тодор Батков.

Реклама

Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев има няколко автомобила. Последните няколко години той натрупа финансови възможности и може да си позволи висок клас автомобили. Папараците на вестника го заснеха с мощен модел „Мерцедес“, а в Германия той често ползва джип.

Вдовицата на боса от ВИС Жоро Илиев - Мая, не изневерява на стила си и никога не сменя марката. Тя от време оно предпочита „Мерцедес“ и ако сменя колата, то е само годината на производство.

За Алисия пък не е толкова важен моделът, колкото колата да върви бързо. Неведнъж сме засичали Ася да кара доста над позволеното в градски условия, както и да профучава на червен светофар.

Милена ВИКТОРОВА

Реклама
Реклама
Реклама