Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6143344 www.bgdnes.bg

Отварачката на промоция след развода

Бедна и сама

 С два бона пада цената на Мара, певицата сред най-бедните чалгарки

Два бона по-евтина след развода е Мара Отварачката!
Фолкпевицата преживява поредния удар по самочувствието. След като Хриси Гущеров я изхвърли от общия им дом и се готви да подпише бракоразводните документи, шефовете на Мария също я прецакват, видя "България Днес".
От 6 бона на 4 пада цената на Мара. Изпълнителката е пусната на промоция и хонорарът за участията й вече не е това, което беше. От една от най-скъпоплатените чалгарки миньончето се нарежда до имена на свои не толкова прочути колежки като Теди Александрова и позабравената вече Райна. В същото време Отварачката е далеч от цената на звезди като Преслава и Галена, чиято цена върви от 6 бона нагоре.


Мария изгуби позициите си още когато се запозна с Гущеров. За да е по-често с любимия си, певицата прекрати участията си в клубовете и спря да записва песни. Две години след началото на съвместния й живот с младия бизнесмен миньончето реши, че отново й се пее, и в момента всячески се опитва да върне старата си слава.

Реклама


Връщането на Мара в "Пайнер" развали взаимоотношенията й с любимия. Първо пред "България Днес" Гущеров призна, че се развежда с Мария. Причината е, че чалгарката не е семеен тип и предпочита да се разголва и да провокира.


След проваления брак и куцащата кариера Мария отново е в депресия. Певицата, подобно както след първия си развод, ще се прости с много от паричните облаги, с които се ползваше. На Отварачката й се налага и сам-сама да отглежда щерка си Марая, която приема Хриси Гущеров като свой истински татко.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама