Реклама
https://www.bgdnes.bg/misterii/article/14222081 www.bgdnes.bg

Вижте как се влюбват различните зодии и кой е вашият идеален партньор

Пролетта е сезонът на любовта, природата се събужда за нов живот и романтиката се усеща във въздуха. Как се влюбват различните зодии и какво трябва да знаете, за да спечелите желания партньор или да зарадвате своята половинка? Ето кратък наръчник, съставен от опитни психолози и астролози, според характерните черти на различните зодии.

Овен

Като огнен знак, Овенът се влюбва изключително страстно и влиза във връзките с огромен ентусиазъм. Търсят партньор, който ще е също толкова страстен като тях и ще усещат романтиката във връзката толкова силно както в първия ден. Но за съжаление, колкото бързо се влюбват, толкова бързо и разлюбват.
Много сексуални са, обичат да флиртуват и да правят секс на всякакви места. Обичат изненадите и игричките, имат невероятен апетит за авантюри и лесно свалят задръжките.
Трудност във връзките им създава прекаленото желание за контрол и власт.
Овенът изпитва силно привличане към Близнаци и Водолей, а с Лъв шансът да пламне любов е много голям. С още един Овен връзката също е силна и страстна.

Реклама

Телец

Като земен и постоянен знак, Телецът е по-фокусиран върху чувствата, отколкото върху секса и вярва в истинската любов. Търси топлотата и сигурността във връзките. Той е честен, романтичен, щедър, мил, но и със силно собственическо чувство.
Естет по природа, Телецът обръща доста голямо внимание на външността на партньора си. Обича да прави подаръци и да обгрижва. Не понася изневярата.
Добре е да стои далече от Везни и Близнаци. С Козирог и Дева лесно завързва отношения, но и често се стига до рутина във връзката. Много нежност може да се очаква между Телеца и Рак и Риби. Съдбоносни срещи с Водолей са много вероятни. Най-голямо сексуално привличане има със Скорпион.

Близнаци

За този знак любовта е игра. Големи почитатели са на еротичните фантазии. Обичат да флиртуват и не се славят с верността си. Влекат ги промените и общуването с различни хора. Интересни събеседници са. Бързо се влюбват, но и бързо губят тръпката към обекта си на интерес. Търсят партньор, който да ги стимулира интелектуално и да прави ежедневието им вълнуващо. По отношение на секса, за тях е по-важно изживяването да не е на чисто физическо ниво.
Когато се влюбят, са много романтични. Не понасят ревността и да се чувстват контролирани.
Идеално им пасват Водолеите, както и партньори от същия зодиакален знак. С Рак няма да могат да развихрят въображението си, тъй като този знак е по-консервативен. С Телец и Козирог има вероятност да се почувстват притиснати и контролирани. Рибите са подходяши, защото им създават уникални емоции.

Рак

Ракът е щедър в любовта, страстен и отдаден, чувствителен и нежен, обгрижващ и любвеобилен. Много лесно раними са. Когато се влюбят, логиката отстъпва на заден план. Добър любовник е. Цени близостта и много рядко се случва да се почувства задушаван от връзката.
Но от друга страна, може да накара партньора си да се почувства задушаван, ако е от зодиакален знак, който е по-независим по природа.
Сексът за него е предимно чувственост. Глези гаджето си с комплименти и подаръци. Но е много ревнив и понякога прекалено притеснителен.
Търси сигурност и подкрепа в една връзка и се стряска от по-агресивен подход. По тази причина Овенът и Стрелецът не са подходящи. Нещата се получават добре с Козирог, Телец и Дева, а със Скорпион и Риби ще изживеят силни емоции и е много вероятно да се влюбят.

Лъв

Лъвът е чаровен и когато се влюби, е много щедър. Не му е трудно да се отдаде на партньора си. Обича да глези и да бъде глезен. Много силно цени еротиката и чувствения секс. Изненадите в секса и в ежедневието са важни за този знак, за остане силна любовта и тръпката у него. Красивите жестове и думи му въздействат силно. Обожава да прави и да получава подаръци. Търси светлината на прожекторите и вниманието на околните.
Създава силно впечатление у хората около себе си, излъчва увереност и сексапил. Подходящи любовни попадения за него са Водолей, Стрелец и Везни. С Рака изгражда най-вече добра комуникация. С Близнаците не си подхожда особено.

Дева

Реклама

Това е един от най-рационалните знаци в Зодиака. Затова да се отдаде на емоциите за Девата е едно от най-трудните неща. Цени умереността и не обича да показва емоциите си публично. Търси стабилност и приятелство, преданост, грижа и подкрепа. Не обича изненадите. Впечатлява се от хора, с които може да намери много общи теми за разговор. В общуването Деата е честна и директна. Перфекционист във всяко отношение, тя се дразни от малките несъвършенства в характера на човека до себе си. Държи на добрите маниери, добрата хигиена и любезността.
С Телеца има добра сексуална връзка. С Овен и Близнаци се чувства несигурна. Козирогът и Рибите са подходящи партньори.

Везни

Обича приключенията и търси силните емоции в живота. Чаровен по природа, лесно спечелва сърцата на околните. Влюбва се лесно, но е идеалист и търси съвършената си половинка. Обича да флиртува, но трудно приема, когато усети, че партньорът му флиртува с друг. Създава еротична и чувствена атмосфера, когато прави секс.

Лесно се адаптира навсякъде. Търси хармонията в отношенията и не понася грубото поведение и агресията.
Привличат го партньори с деликатност в общуването и по-изявена духовност. Когато прави комплименти, те са искрени и карат другия да се почувства уникален.
Целува много добре и се раздава сексуално.
Рибите са добър избор за връзка. Със Стрелец и Лъв също има добри перспективи за хармонични и щастливи любовни отношения.

Скорпион

Този знак обича риска и тайнствеността. Когато се влюби, чувствата му са с голяма интензивност. Отегчава се лесно от спокойните и ясни отношения. Предпочита набелязаната цел винаги да му се изплъзва по малко, за да изпитва тръпката на лова. Този, който не се откаже от играта и поддържа умело искрата у Скорпиона, има шанс да издържи теста и да се окаже голямата любов на този страстен знак.
Скорпионът е доминиращ във връзката и в секса. Понякога става доста обсебващ или непредсказуем. Когато се влюби, не казва директно какво чувства, а показва с жестове, че проявява интерес.
Влюбва се, обича и мрази много силно. Връзката с него определено не е скучна, но не е и спокойна.
Много силна връзка се получава с Овен. Сексът и сексуалното привличане с Лъва са огнени. С Телеца има шанс за топли емоционални отношения.

Стрелец

Стрелецът много точно уцелва сърцата на желаните обекти със стрелите си. Притежава силен чар. Търси приключенията във всичко. Когато се влюби, има склонността да идеализира прекалено много човека, който е допуснал в сърцето си. В началото се отдава напълно, но после може да започне да копнее за пълна свобода. Това негово желание може да бъде изтълкувано от партньора като липса на достатъчен интерес.
Обича много да флиртува и го прави паралелно с постоянната си връзка. Сексът за Стрелеца е предимно емоция, чувственост, приключение и осъществяване на фантазии. Не държи много на външния вид на хората. За него е по-важно да може да си приказва на различни теми с човека до себе си.
Създава силна връзка с Водолей. С Везни няма много тръпка. С Лъва връзката е страстна, огнена и много емоционална. Със Скорпиона трудно ще изградят хармонични отношения.

Козирог

Хората от този знак са традиционалисти и приемат връзките с хората много сериозно. Целта му е да намери постоянен партньор, с когото да създаде семейство. Не изразява лесно емоциите си. Показва любовта си с действия, а не с думи. Стабилен и отговорен човек е. Когато се влюби, то е дълбоко и задълго. Не приема лесно отхвърлянето на чувствата му и това се отразява на самочувствието му.
На пръв поглед е по-студен и не показва открито сексуалния си интерес. Търси партньор, с когото ще си пасва не сано на емоционално ниво, но и по отношение на обществено положение и престиж. Внимателно преценява ситуацията преди да действа и да покаже чувствата си.
Силна връзка се получава с Телец, с друг Козирог и със Скорпион. В секса си пасва добре с Риби.

Водолей

Той е свободен дух и обича либералните отношения. Има потребност да обича, но без да жертва свободата си. Когато срещне истинска любов, се раздава максимално, за да направи партньора си щастлив. Лек характер е и съжителството с него е приятно. Верен е, но не позволява да престъпват границите на личното му пространство. Търси партньор, с когото да споделя духовните си търсения, да го стимулира интелектуално и взаимно да си помагат да се развиват. Нежен и романтичен е.
Има шанс за мощна, експлозивна връзка със Стрелец. Везните и Друг Водолей също са подходящи партньори. С Козирог не си подхождат много и често това се усеща още от първите срещи.

Риби

Чувствата им са дълбоки, но се страхуват да обичат. Мислят за чувствата на другите и рядко биха наранили човек нарочно. Грижовни са и подкрепящи във всякакъв аспект – и емоционално, и финансово. Когато се влюбват, много им личи, защото изразяват чувствата си свободно и стават неустоимо чаровни. Не разделят секса и любовта. Страстта им е бурна и необуздана. Много интуитивни са. Не се интересуват много от външния вид на партньора си. Държат повече на добротата и топлотата в отношенията.
Романтични са и способни на големи жестове, за да впечатлят любимия човек. Понякога много драматизират отношенията, или прибягват до лъжи, за да се измъкнат от неприятна ситуация.
Добра връзка се получава със Скорпион, както и с Козирог.

Източник: missbloom.bg

Четете още

Черният воден заек скача през 2023 г.

Черният воден заек скача през 2023 г.

Топастроложката Алена:  Нептун догодина ще сбъдне мечтите ни

Топастроложката Алена: Нептун догодина ще сбъдне мечтите ни

Врачки и ритуали за джакпота

Врачки и ритуали за джакпота

Топастроложката Алена:  Много сватби и бебета ще има през 2022 г.
Топастроложката Алена:  Много сватби и бебета ще има през 2022 г.

Топастроложката Алена: Много сватби и бебета ще има през 2022 г.

Реклама
Реклама
Реклама