Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5903231 www.bgdnes.bg

Хайди Клум споделя за нудизма и за човека до себе си (Видео)

За моделът Хайди Клум не съществуват теми табу, съобщава eonline.com.

Тя спокойно разговаря с децата си за секс - „Те знаят как са заченати бебета“, казва Хайди.

„Никога не съм бил голям фен на заобикалките, директна съм. Предполагам, че такава ме познават хората по телевизията:.. Не смекчавам думите си.“

„Постоянно чувам, че съм прекалено извита. Твърде женствена, че трябва да бъда по-слаба.“

За щастие, Клум не се влияе от думите на околните. „Винаги съм казвала, че или ще ме поискат, каквато съм, или това не е най-подходящата работа за мен.“

Реклама

"Когато си обикновено момиче от малък град и никой не те забелязва, а след това изведнъж станеш известен модел и всички хора обръщат погледите си след теб и казват: "тя не е толкова красива наживо, колкото на снимки," може да се почувстваш леко несигурен. "Хората винаги съдят, така че трябва да се научиш как да се справяш с това."

Клум се чувства страхотно в тялото си и не се срамува да го показва. "Израснах гола по плажовете с родителите ми, така че съм нудист. Нямам никакви проблеми с голотата. Много съм освободена. 

 

"Чувствам се удобно и не ми пука, ако някой види зърната ми, но не всеки се чувства удобно с това."

Освен, че не се срамува от тялото си, 43-годишната красавица смело показва новата си интимна половинка. Търговецът на съвременно изкуство Вито Шнабел е 13 години по-млад от моделката.

"Имаме една невероятна връзка, забавляваме се заедно и се обичаме. Няма значение какво казват хората, ако ние сме щастливи“ обобщава Хайди.

Превод и редакция: Мария Узунова

Реклама
Реклама
Реклама