Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17772342 www.bgdnes.bg

БОМБА! Гриша Ганчев и синът му Данаил вече не са собственици на ЦСКА-София

Гриша Ганчев и синът му Данаил се оттеглят като собственици на ЦСКА-София. Тази бомба пуснаха от официалния сайт на "червените" и в социалните мрежи.

След осем години начело на най-успешния футболен клуб в България, г-н Гриша Ганчев и г-н Данаил Ганчев се оттеглят от управлението на ЦСКА. Притежаваните от тях акции са прехвърлени безвъзмездно на фондация "Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука", пише в декларация.

Реклама

В нея се казва още:

"След като поеха и спасиха клуба в най-тежкия момент в историята, те върнаха емблемата на ЦСКА отново на стадион „Българска армия". За тези осем години отборът се класира в групите на европейските клубни турнири два пъти и записа паметни победи над съперници като "Рома", "Базел" и "Виктория" (Пилзен) и успя да обърне негативната статистика във Вечното дерби. Тренировъчната база на ЦСКА в Панчарево бе модернизирана, като тя и стадион „Българска армия" станаха собственост на клуба. Най-важната лична победа на г-н Гриша Ганчев и на г-н Данаил Ганчев остава получаването на разрешително за строеж на нов, модерен, многофункционален стадион „Българска армия". ЦСКА им благодари за отдадеността и искрената обич към клуба! Оттук нататък, целите пред ЦСКА остават същите, а работата по всички проекти, като построяването на нов „армейски" дом и модернизацията на базата в Панчарево, която беше започната преди години, продължават по план и в график. Както досега, оперативното ръководство на клуба ще се осъществява от двамата директори на отбора Филип Филипов и Стоян Орманджиев." Това пише в съобщението на "червените".

Предвид очаквания интерес към новината, на 07.05. от 10:00 ч. на Националния стадион "Васил Левски" ще бъде организирана пресконференция, на която Филипов и Орманджиев ще отговорят на всички въпроси.

Четете още

Ганчеви оставят Ел Маестро до края на сезона

Ганчеви оставят Ел Маестро до края на сезона

Последен шанс за Ел Маестро в ЦСКА

Последен шанс за Ел Маестро в ЦСКА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама